De woonwagen

De woonwagen heeft een gezellige huiskamer met keuken
Een authentieke uitstraling en is daarnaast ook nog eens kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen spelen met spelletjes, potloden, kleurboeken en er is optioneel een royale zitzak. Er zijn in de voorraadbak onder de woonwagen tuinmeubels aanwezig. U kunt na een dag rijden een heerlijke maaltijd in de woonwagen bereiden. De producten zijn lekker gekoeld in de grote koelkast van 80 liter.

Routes te kust en te keur door Fryslân om met de tractor en woonwagen te rijden, bijvoorbeeld de elfsteden pompebeldenroute, het mooie Gaasterland of u gaat de bouwhoek “het Bilt” in waar het prachtig is met de grote boerderijen en het weidse uitzicht tot aan de zeedijk waar u ook heerlijk kunt uitwaaien.

De keuken

De keuken van de woonwagen is voorzien van een moderne gas 3 pitter, een gootsteen met een waterkraan en een grote koelkast en heeft veel oppervlak. Uit veiligheidsoverweging is de gasfles buiten de wagen opgeslagen in zit in de zitbank op hetbalkon. Verder is de keuken voorzien van borden en bestek, inclusief bedstee een kaasschaaf, glazen, pannen, kookgerei enz. Het was helaas niet mogelijk om vloerverwarming te plaatsen maar het is niet zo dat het koud is binnen in de keuken. Meer over vloerverwarming in keukens, onderaan deze pagina kunt u een uitgebreide inventarislijst vinden.

De Bedstee

Het slaapgedeelte van de woonwagen is voorzien van 4 lekkere matrassen met dekbedden en kussens met de optie om dekbedhoezen te huren. Twee bedlampjes en gordijnen maken het een knus geheel. De lengte van de bedden is per wagen variërend van 2 meter tot 220 centimeter lengte.

aan de achterkant op het balkon is ruimte om spullen op te slaan. s´Avonds lekker op het balkon in de riante zitzak met een wijntje of frisje. De kinderen binnen op de bedstee te slapen, of deze in een eventueel de meegebrachte tent te laten overnachten.